Boldog baba

Baba biztonságban,szülő nyugalomban

2024. júl 11.

Strandolás gyerekekkel: hogyan éld túl a napot, mint egy szuperhős

írta: Hevelina
Strandolás gyerekekkel: hogyan éld túl a napot, mint egy szuperhős

Ahh, a tikkasztó nyári nap sugarai és a hívogató vízpart! Minden kisgyerekes szülő szeme előtt ott lebeg a kép: a kincset érő családi pihenés órái a strandon, ahol mindenki boldog és elégedett. Mielőtt azonban ebbe a kánikulai álomba fejest ugranánk, ne feledjük: a való élet néha máshogy alakul. De ne aggódj! Egy kis előkészülettel és ügyességgel a strandolás örök élmény lehet mindenkinek. Íme néhány mókás, de praktikus tipp, hogyan strandoljunk biztonságban kisgyerekkel:

nevtelen_terv_1.jpg

A naptej, a nyár hőse

Először is, beszéljünk a napozásról! Mindenki szereti a napsütést, de senki sem szereti a leégést. A naptej legyen a nyári strandolás legjobb barátja! Ne légy szűkmarkú vele, kenj bőségesen! Az 50-es faktor sem túlzás; ha ...

Tovább Szólj hozzá

2024. júl 08.

Ízbontó főzőcsaták kisgyerekkel

írta: Hevelina
Ízbontó főzőcsaták kisgyerekkel

Avagy hogyan kerüljük el a konyhai katasztrófát?

A konyha a ház szíve, ahol édes és sós csodák születnek. De amikor kisgyermek is részt vesz az étel elkészítésében, a konyha egyenesen vidámparkká válhat – tele mókával, kiszóródott liszttel és persze néhány helyen egy-egy vastagon kilapított banánnal. Hogyan tudunk biztonságosan és élvezetesen főzni a kis aprónép segítségével, úgy hogy a közös sütisütés ne végződjön sürgősségi látogatással? Tarts velem egy méltatlanul alulfizetett, merőkanál-csapásokkal tarkított gasztro-kalandra!

...

Tovább Szólj hozzá

2024. júl 05.

Balesetbiztos kalandok: Miért a vezetőpóráz a titkos fegyvered kisgyerekkel?

írta: Hevelina
Balesetbiztos kalandok: Miért a vezetőpóráz a titkos fegyvered kisgyerekkel?

 

nevtelen_terv_2.jpg

Van egy jelenség, amiről talán már hallottatok: a vezető póráz. Nem, nem egy új kutya divatőrt követünk, hanem egy eszközt, ami a kisgyermekes családok életét könnyítheti meg. Ezt a legújabb szuperhőst, ami a balesetmentes közlekedést hirdeti, most részletesen kivesézzük.

Mi fán terem a vezető póráz?

A vezető póráz nem más, mint egy speciális, gyermekek számára készült biztonsági segédeszköz. Általában karra, hátizsákra vagy övre csatolható pánt, amivel a szülő biztonságban tudhatja izgő-mozgó csemetéjét. Valahogy úgy képzeljétek el, mint egy rugalmas kapcsolatot a szülő és a gyermek között – egyfajta kalandos köldökzsinór, ha úgy tetszik.

Miféle extrákat kínál?

  1. Biztonság a toplistán : A ...
Tovább Szólj hozzá